4 Kasım 2012 Pazar

Bere Boyunluk takımı







Bu kış benim için rengarenk geçicek sanırım gördüğüm her bereyi örmeye başladım e tabi uyum sağlasın diye boyunluğunuda :) işte bir takım daha açıklaması ravelry de çok hoş tavsiye ederim ..... Sağlıcakla kalın....

8 yorum:

  1. bloguma gelerek senı tanımamı sagladıgın ıcın tesekkur ederım canım..sende cok nefıs örguler yapmışsın ellerıne saglık...senı ızledıklerım lıstesıne de aldım artık takıpcınım:))

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim bende izleyicinizim çok güzel bir bloğunuz var ;)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba Nehir Hanım , diğer örgüleriniz gibi bu bereyide çok güzel örmüşünüz ..bende bu bereyi örüyorum örneği kaç kere uyguladıktan sonra kesmeye başladınız acaba..berenin kesmelerini 1 düz ör sonraki sıra 1kes 1düz,1kes 1düz ör şeklinde kaç sıra ördükten sonra sadece 1 kes ,1 kes yapıp bitiriyoruz ..anlayamadım..

    YanıtlaSil
  4. Merhaba Nehir Hanım bereyi kaç santim ördükten sonra kestiniz ,kesmelerİ kaç sırada bitiyoruz ,yardımınızı bekliyorum.

    YanıtlaSil
  5. Merhaba Nehir Hanım bereyi ördüm son kesmeleri için cevabınızı bekliyorum.

    YanıtlaSil
  6. 2-2 hep kestim canım son ilmekler kalıncada iple toparladım canım

    YanıtlaSil
  7. Merhaba Nehir Hanım ,bu bere hiç azaltmadan düz çıkıp sadece son sıradamı eksiltip bitiriliyor anlayamadım.

    YanıtlaSil
  8. model bittikten sonra 2-2 kesaiyorsun 53 ilmek kalacak arkadan tekrar kesmeden örüp geliyorsun önde yine 2-2 kesiyorsun arkadan tekrar örüp geliyorsun 14 ilmek kalana kadar 2-2 kesiyorsun son 14 ilmek kalınca ilmeklerin hepsini iple toparlayıp yandan dikiyorsun

    YanıtlaSil