23 Şubat 2013 Cumartesi

Örgü Boyunluklar





Merhabalar ;
Kısacık bir ayrılıktan sonra geri geldim :) Yaklaşık 1 aylık bir İstanbul gezim oldu malum eşimde izne ayrılınca soluğu canııımmmm İstanbulumda aldım ...Nasıl özlemişimmmm anlatamam kokusuna bile hasret kalmıştım ...Bol bol gezip-bol bolda alış veriş yaptım tabi canım anneciğim ve tüm sevdiklerimde bol bol vakit geçirdim :) Artık daha mutlu bir şekilde yuvamdayım ... Bu arada İstanbulda sadece örebildiğim 2 tane boyunluk oldu malum gezmekten sadece akşamları örgü örmeye fırsat bulabildim ;
Gökkuşağı renklerinde bir boyunluk ve rengini makinede bir türlü yakalayamadığım kahverengi bir boyunluk ördüm ... Artık evimdeyim faliyetlerime devam ;)

8 yorum:

  1. çok şıklar... eminim kombinlerde kendilerine müthiş yer edinirler.. ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
  2. canımın içi hoşgeldin.boyunluklarda süper olmuş:)

    YanıtlaSil
  3. Sağol ablacımmmmmm çok çok teşekkür ederim beğendiğinide ayrıca çok sevindim çok öpüyorum ;)

    YanıtlaSil
  4. çok güzelmiş emeginize sağlık. emınım cok şık duruyordur ama ben bu tur aksesuarları fazlaca kullanamıyorum:(

    YanıtlaSil
  5. Ne güzel sıcacık tutarlar..Ellerine sağlık Nehir'cim.Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  6. Biz de 6 ay kadar önce kendi arzumuzla İstanbul'dan taşındık. Ama ailelerimizi ve anılarımızı İstanbul'a emanet ederek.
    2 hafta kadar önce ise kayınvalidemi kaybettik ve o yüzden İstanbul'a gittik aylar sonra. Tabii gidiş sebebimiz üzücü olduğundan İstanbul'un da kalabalığı eklenince moral bozukluğuna kendimizi zor attık Ege'ye. Ama ailemle hasret gidermek harika bir duyguydu. Bir de özlediğim Kadıköy'le buluştum:)
    El işlerin çok güzel. Ellerine sağlık.
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tekrardan başınız sağolsun bloğunuzdada görüp çok üzülmüştüm :(
      İstanbul bambaşka bir şehir insan azıcık zamana bile sığdıramıyor günlerini aslen istanbullu olsamda zamanında değerini bilememişim uzak kalınca anlıyor insan ...
      Sevgiyle kalın ...

      Sil