20 Mayıs 2014 Salı

Gökkuşağı tadında musmutlu hediyelerim :)))



                                            
                                             Saatimi mutfağımın duvarına astım bile :))))




Yazın sımsıcak renkleri üstünde bu güzel çantanın renginede modelinede bayıldım ellerine sağlık canımmm


Bu  çay bardağım varyaaa nasıl güzellll nasıl anlatamam memleketim kokuyor resmen bu kadar ince düşünceli olman beni çok duygulandırdı inan ......


Veee matruşka mutfağımdaki yerini aldı allahım sen ne güzel şeysin böyle yaaaaa :)))))))))))))))

                          
                     En sevdiğim makyajdaki bu tonlar canım arkadaşım resmen bilmişte almış :)
 
Veeeeeeeee bu güpgüzel sımsıcak yazı bu muhteşem ayakkabılarla geçireceğim nasılda güzeller hemde baykuşluuuuuuu :))))))))

Kitabımıda okumak için sabırsızlanıyorum 10 yaşında okuduğun ilk kitap benim için çok değerli inan bana özlemcim ;))




Bugün kargocuyu gözüm resmen yollarda bekledim hop oturup hop kalktım ve nihayet kargocu geldi ve ben mutluluktan hala havalarda uçuyorum :)
Sevgili canım arkadaşım Öznur'un bloğunda yaptığı Anneler günü hediyeleşme etkinliğinde eşleştiğim KULELİ ŞATOLAR bloğunun sahibi özlemciğimden bana gelen hediyelerim hepsi o kadar özenli okadar özel ve okadar emek kokuyorki bu baykuşlu güpgüzel ayakkabıları canım arkadaşım benim için süsledi bende bütün biryazı bu güzel ayakkabılarımla geçirebilirim :))))))

Canım arkadaşım birkez daha sana çok çok çok çok teşekkür ederim bana bu kadar değer verip bu kadar güzel hazırlandığın için kocaman komana öpüyorum seni iyiki seni tanımışım iyiki hayatımdasın ....

Ayrıca Öznurum sanada çok çok teşekkür ederim seni tanıdığım içinde bilki çok şanslıyım nadir bulunan dostlardansın ;)))

8 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. BAYILDIM HEPSİ AYRI AYRI ŞAHANE HEDİYELER İYİ GÜNLERDE KULLANMANIZI DİLERİM :)

      Sil
  2. Öncelikle yazdığın güzel cümleler için çok sağol... Sen ve Özlem'de benim için çok kıymetlisiniz....hediyelerinin hepsi çok güzel engüzel günlerinde sağlıkla kullan inşallah.... Özlem'cim seninde eline sağlık kesene bereket arkadaşım.... iyiki varsınız:))))

    YanıtlaSil
  3. Çiğdemcimm güle güle, sağlıkla, mutlulukla kullanman dileğiyle baykuş sever arkadaşım :) İnan bende senin kadar mutluyum şu an..senin gönderdiğin hediyeler de beni çok sevindirdi. Kitap seçimime gelince..Michael Ende'nin 'bitmeyecek Öykü'sü' benim çocukken çok severek okuduğum bir roman'dı :) defalarca filmini de izlemiştim..kitapçı da görünce çok şaşırdım ve hemen senin için aldım..küçükken çok etkilenmiştim bu büyülü bir romandan:)) iyi okumalar canım..ayakkabıları beğendiğine de çok sevindim:)) sevgili Öznur'u da çok öpüyorum...güzel arkadaşlıklara çay fincanı kaldıralım :))

    YanıtlaSil
  4. Hediyelerin çok güzel Çiğdem'cim güle güle sağlıkla kullan,emeği geçen arkadaşında ellerine sağlık sevgiler:)

    YanıtlaSil
  5. hediyelerini çok beğendim canım güle güle kullan

    YanıtlaSil
  6. Hediyeleşmek ne güzel.Güle güle kullanın.Sevgiler.. :)

    YanıtlaSil
  7. hediyeler şahane gönderen dostların elleri dert görmesin.ve sende çiğdemciğim güle güle kullan.çok öpüyorum.

    YanıtlaSil